Η εταιρεία

Η εταιρεία «ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΣ» ξεκίνησε από ένα όραμα ανθρώπων, που έχουν πολλά χρόνια γνώσης στην εκτέλεση και ολοκλήρωση λιμενικών έργων και ναυαγιαιρεσιών. Πίστεψαν ότι είχε φτάσει πια το πλήρωμα του χρόνου να φτιάξουν το δικό τους εξοπλισμό, κάτι δυνατό κάτι ευέλικτο, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών. Κάπως έτσι ξεκινάνε οι καλές ιδέες… γίνονται πραγματικότητα, ωριμάζουν με τη δουλειά, δείχνουν τη διαφορετικότητά τους, αποκτούν φίλους, και γίνονται πρώτη επιλογή στο τομέα τους.


Image

Εξοπλισμός

Το πλωτό Γερανό «ΚΟΜΝΗΝΟΣ» ΝΠ 102 διαστάσεων 45 μέτρα μήκος 20 πλάτος 3 μέτρα ύψος. Ο Π/Γ ΚΟΜΝΗΝΟΣ δύναται να κάνει πλόες εσωτερικού, και δύναται να μεταφέρει υπό προϋποθέσεις του
Πρωτοκόλλου Γενικής Επιθεώρησης 1150 τόνους.

Φέρει χώρο διαμονής για 8 άτομα πλήρωμα, κουζίνα , τραπεζαρία, τουαλέτες, γραφεία με κλιματισμό. Υπάρχει Ηλεκτρογεννήτρια VOLVO 300 KW με τριφασικό ρεύμα αλλά και 220 Volts ρεύμα για
ηλεκτροδότηση ιδιαίτερου εξοπλισμού.

Ο Γερανός είναι LIMA 2400B, κατασκευής του 1973, με πλήρη μετασκευή το 2002. Καινούργια ειδική κατασκευή μπούμας βαρέου τύπου, όπου σε συνδυασμό με τις διαστάσεις της πλωτής βάσης δίνει τη δυνατότητα ανυψωτικής ικανότητας 110 τόνων.

Στη λίστα με τον εξοπλισμό μας συμπεριλαμβάνεται διαιρούμενη
φορτηγίδα έτος κατασκευής 2006 «Υπήνεμος» ΝΠ 141 διαστάσεων 43 μέτρα μήκος 10 μέτρα πλάτος, και 5 μέτρα βύθισμα με ολική χωρητικότητα λεκάνης 705 κυβικών.

Οι πελάτες μας

Εργολήπτες

Πιστεύουμε να έχετε σχηματίσει άποψη, για την εταιρεία μας αλλά και τις δυνατότητες μας. Συμπληρωματικά θα θέλαμε να σας πούμε ότι τα λιμενικά έργα είναι ειδικότητά μας αλλά και ο κύριος όγκος των εργασιών μας. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας όπου και όποτε τις ζητήσετε με προσυμφωνημένο κόστος χωρίς μικρά γράμματα και τα «ναι αλλά…».

Placeholder
Placeholder

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε όλο το φάσμα των εργασιών που αφορά τη Θάλασσα χωρίς να έχετε πολλά ανοιχτά μέτωπα «δύτες», «ρυμουλκά», ενοικίαση «κλαπέ» κτλ. Έτσι σας
εξασφαλίζουμε χρήμα, αλλά και χρόνο ώστε να σκεφτείτε τα υπόλοιπα «προβλήματα».

Ασφαλιστικές Εταιρίες

Τα εργαλεία που διαθέτουμε σαν εταιρεία μας δίνουν την δυνατότητα να δώσουμε λύση στα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και θέλουν άμεση τεχνική υποστήριξη, όπως:

Ι. Ναυαγιαιρεσίες σκαφών αναψυχής και μεταφοράς τους όπου ζητηθεί.

ΙΙ. Μεταφόρτωση φορτίου από καράβι με ατύχημα σε άλλο καράβι ή και πάνω στο πλωτό μας (ικανότητα 1150 τόνοι)

Placeholder
Placeholder

Ξενοδοχειακές Μονάδες

Θέλετε να διαμορφώσετε τη πλησιέστερη παραλία του ξενοδοχείου σας αναβαθμίζοντας
έτσι το ξενοδοχείο αλλά και την ευρύτερη περιοχή; Υπάρχει η δυνατότητα πάντα με τις σχετικές άδειες και μελέτες να μετατρέψετε τη βραχώδη και κακοτράχαλη παραλία σε παραλία για εξωτική φωτογράφηση. Μη διστάσετε να ρωτήσετε για τον τρόπο και το κόστος των «θαυμάτων».

0+
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

0
ΠΛΩΤΗ ΦΟΡΤΗΓΙΔΑ & ΛΑΝΤΖΑ

0
ΝΑΥΑΓΙΑΙΡΕΣΙΕΣ

0+
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Επικοινωνία 


Διεύθυνση: Φορμίωνος 161Α
Καισαριανή 16121
E-mail: [email protected]
Τηλ.: +30 210 76 08 101/102
Κιν.: +30 693 600 4453
Fax.: +30 210 76 08 103